Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu yazılar mühlik durumların vadi göstericisidir.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum alıyoruz.

Çift Yangın Merdiveni Kapısı kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Bunun derunin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan dokumalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve mekân kaybının daha az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Panik bar sebebiyle karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sevap itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kol kuruluşsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem tütünın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page