Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Korkulu sınıftaki sorunyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu yer arama edilmelidir. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda makul standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İçeriden dışarı sahih itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir taçının vazıh olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları kararlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek olduğunun, sızdırmazlık yangın kapısı fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son kadar eleştiri bir öneme sahiptir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page